Senarai lagu-lagu di Hari Bahagia anda – Lagu-lagu English – Bahagian 2

Lagu-lagu inggeris untuk Majlis PerkahwinanBaru je beberapa hari lepas saya sudah post kan bahagian 1 senarai lagu-lagu inggeris yang boleh di main kan di majlis perkahwinan anda nanti. Seperti yang telah saya janjikan ni ialah sambungan kepada post tersebut. Saya masih ada 18 judul lagi lagu inggeris untuk anda semua.

  • I Do – 98 Degrees
  • Because of you – 98 Degrees
  • Fallen – Lauren Wood
  • A Time For Us – Englebert Humperdinck 
  • I Turn To You – Christina Aguilera 
  • I Do – Westlife 
  • Because you loved me – Celine Dion 
  • So Much In Love – All 4 One
  • Everyday I Love You  – Boyzone 
  • From This Moment On – Shania Twain 
  • Just The Two Of Us – Grover Washington Jr. & Bill Withers 
  • Perfect Day – Various Artists
  • True – Spandau Ballet
  • Unforgettable – Various Artists 
  • Wonderful Tonight – Eric Clapton 
  • When I’m with you – Westlife
  • It’s you – Westlife 
  • When you say nothing at all – Ronan Keating

p/s: Jika anda mengetahui lagu-lagu inggeris yang sesuai untuk Majlis Perkahwinan selain yang telah saya senaraikan di sini dan di bahagian 1, saya harap dapatlah anda kongsikan bersama di ruangan komen ye… 😀

Author: Beba

Saya merupakan seorang Mak anak dua yang sekali-sekali menulis di blog Hantaran Kahwin ni. Yang pakar tentang Gubahan Hantaran adalah Mak saya, Pn. Noridah, bukan saya. :D

Saya berminat dengan kerja kreatif, tak kisah sama ada handmade ataupon yang gunakan software di komputer. Ada masa saya menjahit, di masa lain pula saya buat design untuk blog/website. Saya juga mempunyai blog sendiri di: http://beba-anas.com.

Share This Post On

12 Comments

  1. mmg best la lagu2 yg beba bg.. thanks sgt2..

    Post a Reply
    • sama-sama..gembira saya dapat membantu..

      Post a Reply
  2. kc&jojo..all my life…
    flightless bird..american mouth

    Post a Reply
    • Thanks mayo..

      kalau ada masa nanti saya cuba cari mp3 lagu itu di internet tapi jika mayo dah ada mp3 tu boleh tolong hantarkan ke e-mail saya tak..
      boleh saya upload dan kongsi bersama dengan yang lain.

      E-mail saya di habibah.ismail [at.] hantarankahwin [.dot.]com 😀

      Post a Reply
  3. 1. L.O.V.E – Nat King Cole
    2. Crazy Little Thing Call Love – Micheal Bubble
    3. Quando Quando – Micheal Bubble
    4. If u’re not the One – Daniel Beddingfield
    5. Because I’m Ur Lady – Celine Dion
    6. Have u ever Really Love A Women – Brian Adams
    7. Can’t Take My Eyes From You – Frank Sinatra
    8. I’m Yours – Jason Mraz
    9. Lucky – Jason Mraz feat Colbie Calliat
    10. You & I Both – Jason Mraz
    11. Stick with You – PCD
    12. Something Stupid – Robbie William feat Nicole Kidman
    13. I Will Always Love U – Whitney Houston
    14. Kiss Me – Six Pence Non the Richer

    All these songs will be played during my wedding…

    Post a Reply
  4. lagu lain mmg la best…tp plg best sekali lagu my baby you – marc anthony….so touching…

    Post a Reply
  5. @peah
    ade x sume 14 lagu tu? kalo ade, bole x anto kt email.
    my email: cybergene87 [at] gmail dot com
    tengah mencari lagu2 jugak ni. nak main mase wedding akak.
    thanks ya.

    Post a Reply
  6. lagu After All Is Said And Done – Destiny Child.

    Lirik:

    Here I am
    Looking in the mirror
    An open face, the pain erased
    Now the sky is clearer
    I can see the sun
    Now that all is, all is said and done, oh

    There you are
    Always strong when I need you
    You let me give
    And now I live, seriously and protected
    With the one I will love
    After all is, all is said and done

    I once believed that hearts were made to bleed
    (Inside I once believed that hearts were made to bleed, oh baby)
    But now I’m not afraid to say

    I need you, I need you so stay with me

    These precious (precious) hours (yeah)
    Greet each dawn in open arms
    And dream, into tomorrow

    Where there’s only love
    After all is, all is said and done

    (Yeah baby) Oh baby
    (Inside I once believed, that hearts were meant to bleed)

    (I’ll never)
    I’ll never be afraid to say
    I need you, I need you, so here

    So here we are in the still of this moment
    Fear is gone, hope lives on

    We found our happy ending
    For there’s only love (only love)
    And this sweet, sweet love
    After all is, all is said and done

    Yeah baby after all is (all is)

    All is said and done

    Post a Reply
  7. Do you charge fees for the songs requested? Takkan buat keja free kot.. tp mungkin juga, ikut kepuasan diri masing-masinglah kan.. I pun ada na request lagu.. tajuknya How do I live

    Post a Reply
    • salam ummi,

      lagu2 ni memang saya kumpulkan untuk buat entry di blog ni..tapi bukanlah untuk tujuan song request ke pe..hehe..lagu2 ni semua sebagai cadangan lagu yang sesuai..dan kalau ada tambahan lagu dari penulis komen tu tak da lah saya nak cari atau apa..kecuali jika mereka ada lagu tu dan sudi emailkan kepada saya, bolehlah saya uploadkan dan tambahkan ke dalam list di atas.. 😀

      Post a Reply
  8. Salam…emmm…
    rini nk download lgu2 yg disenaraikan tue..tpi xpandai la nk pakai “ziddu” pnyer nie…
    cri kt 4 shared ade yg ade..ade yg xder….
    bleh x minx tlg beba send kt email rini…wedding rini awl bln 6 nie..so nk download lagu2 nie time wedding ti..insyllh…

    Post a Reply

Leave a Reply

%d bloggers like this: