Duit poket..

Nak duit poket tak?

Nak duit poket tak?

Saya cuma mahu berkongsikan e-book ‘Amalan Jutawan‘ ini dengan anda semua. Lagipon anda cuma perlu download saja e-book ini dengan PERCUMA.  Saya sendiri pon dah download dan baca e-book ni.

Apa yang lebih bagus ialah selepas anda download e-book ini anda juga boleh mengajak kawan-kawan download e-book percuma ini dan dalam masa yang sama anda akan mendapat Rm 1.20 bagi setiap kawan yang download. Baguskan? Ni lah masanya nak tambah duit poket kita.

Adakah anda ingin terus menjadi orang yang cukup bulan hanya menunggu wang gaji?Tengah bulan mula wang anda tidak cukup..Jika anda hendak begitu teruskan sahaja, tidak salah untuk anda untuk terus hidup begitu..Tetapi jika anda ingin berjaya saya ada panduan ringkas untuk anda..ianya sedikit sebanyak dapat membantu membuka mata anda…
– Penulis E-book Amalan Jutawan

Kalau anda nak download e-book percuma Amalan Jutawan ni bolehlah klik di sini..

Author: Beba

Saya merupakan seorang Mak anak dua yang sekali-sekali menulis di blog Hantaran Kahwin ni. Yang pakar tentang Gubahan Hantaran adalah Mak saya, Pn. Noridah, bukan saya. :D

Saya berminat dengan kerja kreatif, tak kisah sama ada handmade ataupon yang gunakan software di komputer. Ada masa saya menjahit, di masa lain pula saya buat design untuk blog/website. Saya juga mempunyai blog sendiri di: http://beba-anas.com.

Share This Post On

2 Comments

  1. saya berminat utk tahu..so blh kongsi cerita loooo……..

    Post a Reply
    • Salam Nadya,

      Pasal yang dapat RM1.20 tu dah tak valid dah..da lama..hehe…tapi kalau e-book tu rasa nya boleh lagi kalau nak download kot.. 😀

      Post a Reply

Leave a Reply

%d bloggers like this: