Untung Kalau Kahwin..

Untung Kalau Kahwin

Klik gambar untuk baca artikel ni..

Ketika surfing saya terjumpa pula artikel ni. Jadi saya cuma mahu berkongsi dengan anda semua.

Kalau nak dipendekkan cerita, artikel ni mengenai kajian yang di buat ke atas Pertumbuhan kewangan bagi mereka yang telah Berkahwin dan bagi mereka yang masih bujang (trang..tang..tang..).

Mengikut artikel ni, kedudukan kewangan orang yang dah berkahwin ialah hampir 2 kali ganda daripada orang bujang. Manakala bagi yang bercerai pula boleh mengakibatkan kekurangan kekuatan kewangan sehingga 77% berbanding dengan orang bujang.Jadi kepada yang masih bujang ni..apa lagi yang ditunggu? Kalau dah ada pasangan tu cepat-cepatlah kahwin. Kalau anda nak tips untuk mengumpul duit kahwin bolehlah tengok di sini. bagi yang masih tercari-cari tu boleh dapatkan panduan kat sini (untuk wanita saja ek..:D).

Panduan kumpul duit kahwin

Author: Beba

Saya merupakan seorang Mak anak dua yang sekali-sekali menulis di blog Hantaran Kahwin ni. Yang pakar tentang Gubahan Hantaran adalah Mak saya, Pn. Noridah, bukan saya. :D Saya berminat dengan kerja kreatif, tak kisah sama ada handmade ataupon yang gunakan software di komputer. Ada masa saya menjahit, di masa lain pula saya buat design untuk blog/website. Saya juga mempunyai blog sendiri di: http://beba-anas.com.

Share This Post On

Leave a Reply

%d bloggers like this: