Peveyhack Photography

Gambar 'Outdoor session' oleh Peveyhack

Gambar 'Outdoor session' oleh Peveyhack

Agak lama saya tak update apa-apa pon. Jadi kali ini saya nak sentuh tentang photography. Photography ini bagi saya adalah antara salah satu servis yang amat penting yang perlu ada bagi sesuatu majlis perkahwinan. Ye lah..kita kahwin hanya sekali (kebanyakannya lah..:D) jadi mesti kita mahu memori Raja Sehari kita ini dapat dirakam dan diabadikan buat selamanya.

Sebagai permulaan saya mahu perkenalkan photographer yang pernah mengambil gambar saya di majlis perkahwinan saya dahulu. 😀 iaitu Peveyhack Photography, En. Rashdi Amin. Secara keseluruhannya saya memang puas hati dengan hasilnya. Antara gambar perkahwinan saya yang diambil oleh En. Rashdi boleh dilihat di sini dan untuk gambar Majlis Perkahwinan yang terbaru anda boleh lihat di sini.

Untuk keterangan lanjut tentang pakej yang disediakan oleh Peveyhack Photography ini, anda bolehlah melawat ke laman web rasmi dan blog untuk banyak lagi gambar-gambar hasil dari En. Rashdi.

Author: Beba

Saya merupakan seorang Mak anak dua yang sekali-sekali menulis di blog Hantaran Kahwin ni. Yang pakar tentang Gubahan Hantaran adalah Mak saya, Pn. Noridah, bukan saya. :D Saya berminat dengan kerja kreatif, tak kisah sama ada handmade ataupon yang gunakan software di komputer. Ada masa saya menjahit, di masa lain pula saya buat design untuk blog/website. Saya juga mempunyai blog sendiri di: http://beba-anas.com.

Share This Post On

7 Comments

  1. dah tengok. cantik2 gak gambar dia amek. nk tanya sket boleh? website ni menawarkan servis buat hantaran ke? selain dari tu ada servis lain? hehe, saja nak tau.

    Post a Reply
    • yup..ade servis buat hantaran tapi buat masa ni untuk kawasan yang berdekatan dengan kajang dan bangi saja..kalau yang duduk jauh-jauh tu then rajin nak datang ambil gubahan yang dah siap pon boleh juga..tapi untuk servis-servis lain yang ade dalam web ni macam photography ni and cenderahati tu cume ala-ala promosi free la untuk mereka-mereka tu..:D

      kadang-kadang ada juga email-email yang datang bertanyakan pasal servis lain ni..jadi bertambah pulak kerja nak direct diorang ke owner servis tu..kena mintak commision ni..hahaha..:p

      Post a Reply
    • yup..mmg semakin mantap skang ni..tak rugi dlu ambil pakej ngan dier..:D

      Post a Reply
    • no problem en. rashdi..saya one of your satisfied customer 😀
      really appreciate it kalau boleh letak link at your pages.

      keep up the good work..makin mantap sekarang ni..

      Post a Reply

Leave a Reply