Gubahan Pertunangan – Pink

Gubahan ini adalah hantaran dari sebelah perempuan bagi Majlis Pertunangan Habibah & Anas. Warna yang menjadi pilihan ialah soft pastel pink dan digabungkan dengan warna putih.

Sila klik gambar untuk lihat dengan lebih jelas..

Jikalau berminat untuk menempah gubahan hantaran boleh la berhubung dengan Puan Noridah di 013-3693240. Untuk melihat barang yang kami ada atau nak lihat sendiri macam mana kombinasi warna dan sebagainya boleh la buat appointment ye..

Author: Beba

Saya merupakan seorang Mak anak dua yang sekali-sekali menulis di blog Hantaran Kahwin ni. Yang pakar tentang Gubahan Hantaran adalah Mak saya, Pn. Noridah, bukan saya. :D Saya berminat dengan kerja kreatif, tak kisah sama ada handmade ataupon yang gunakan software di komputer. Ada masa saya menjahit, di masa lain pula saya buat design untuk blog/website. Saya juga mempunyai blog sendiri di: http://beba-anas.com.

Share This Post On

4 Comments

  1. mcmana nak gubah hantaran biar simple but sweet x nak yg berserabut .lagi satu ada pendapat org kasut x elok buat hantaran letak atas dulang apa pendapat u

    Post a Reply
    • hi radee,

      biasanya kalau simple memang takkan berserabut, hiasan jangan terlalu berat, kalau nak sweet saya rasa radee cuba gunakan kombinasi warna-warna lembut, macam baby pink and white ke..

      as for kasut tak elok buat hantaran tu tak pernah pula saya dengar dan semua yang menempah pon kasut /sandal ni memang antara barang wajib yang di buat hantaran.

      Post a Reply
    • mengarot je pantang2 ni jgn percaye.

      Post a Reply
  2. Jus want to ask… klu sya dah ada brangnye termasuk hiasan n gabus..
    Blh x mntk buatkan gubahannye shj, dlm 7 dulang? Slalunyer berape upahnye?

    Post a Reply

Leave a Reply

%d bloggers like this: