Gubahan Pertunangan – Cream

Gubahan ini adalah untuk Majlis Pertunangan Habibah & Anas bagi pihak lelaki. Basic color adalah warna cream tetapi untuk menaikkan seri gubahan, bunga berwarna maroon digunakan.

Sila klik gambar untuk lihat dengan lebih jelas..

Jikalau berminat untuk menempah gubahan hantaran boleh la berhubung dengan Puan Noridah di 013-3693240. Untuk melihat barang yang kami ada atau nak lihat sendiri macam mana kombinasi warna dan sebagainya boleh la buat appointment ye..

Author: Beba

Saya merupakan seorang Mak anak dua yang sekali-sekali menulis di blog Hantaran Kahwin ni. Yang pakar tentang Gubahan Hantaran adalah Mak saya, Pn. Noridah, bukan saya. :D Saya berminat dengan kerja kreatif, tak kisah sama ada handmade ataupon yang gunakan software di komputer. Ada masa saya menjahit, di masa lain pula saya buat design untuk blog/website. Saya juga mempunyai blog sendiri di: http://beba-anas.com.

Share This Post On

7 Comments

  1. blog nampak crowded gler…. bek wat simple je…. pahtu guna la pengguaan bahasa yang sesuai…

    Post a Reply
    • ye ke nampak crowded? saya da cuba buat yg simple da..anyway thanks for the comment..dan pengunaan bahasa yang sesuai tu camne ek..honestly saya memang dah lama tak tulis proper Bahasa melayu..lagipon saya cuba untuk menulis dengan lebih relax..lebih kepada konsep berkongsi maklumat daripada menulis artikel mcm dalam majalah tu..yang memang saya tak pandai pon..

      Post a Reply
  2. aku nk mcm ni….brape kos sume ni?

    Post a Reply
    • normally harga untuk satu gubahan RM40..untuk maklumat lanjut boleh call Pn. Noridah.

      Post a Reply
  3. x crowded la… really sweet & simple.. sgt membantu, sbg guidance kpd pasangan2 yg bakal mendirikan rumah tangga. forget what people say beba, i dun know u but big thanks for sharing! Allah saje membalasnya,… (^_^)

    Post a Reply
    • thanks khayra12,

      sedap hati mendengar..hehee..kita dah cuba buat yang terbaik..tapi mesti ada yang tak suke punye..so tak boleh nak buat ape la..

      Post a Reply
  4. sgt2 membantu saya utk majlis pertunangan n pernikahan kelak.. abaikan ape org nk ckp k .. teruskn usahe anda!

    Post a Reply

Leave a Reply

%d bloggers like this: