Selamat Datang ke hantaranKahwin.com

Assalamualaikum,

Selamat datang dan terima kasih saya ucapkan kepada semua yang datang melawat ke website hantaranKahwin.com ini..

Macam susah plak kalau nak tulis ayat karangan skema2 ni…rasanya lebih mesra kalau saya just buat post ni dalam ayat yang biasa2 je…:D anyway..tujuan website ni di buat adalah untuk mempromosikan perniagaan kecil-kecilan mak saya seperti mana domain name ni dah bagitau..buat masa sekarang ni saya cuma akan menguploadkan gambar2 koleksi gubahan hantaran yang mak saya pernah buat untuk bekas2 pelanggan dia…insyallah jika ada sambutan mungkin kami akan menambah lagi perkhidmatan di website ini…:D

Sebenarnyer mak saya mmg sudah lama berpengalaman membuat gubahan hantaran ni..samada untuk majlis pertunangan atau pon perkahwinan. Sebelum ini biasanye mak saya buatkan gubahan hantaran untuk saudara mara, anak2 kepada kawan2 dan ada juga pelanggan2 yg datang dari sekitar kawasan Kajang dan Bangi.

Kepada sesiapa yang berminat boleh kat contact kami samada melalui borang ‘Contact Us‘ atau pon boleh menelefon terus mak saya Puan Noridah Bahari di no. tel: 013-3693240.

Harga yang kami tawarkan adalah flexible, dan bergantung kepada apa yang anda kehendaki..

Author: Beba

Saya merupakan seorang Mak anak dua yang sekali-sekali menulis di blog Hantaran Kahwin ni. Yang pakar tentang Gubahan Hantaran adalah Mak saya, Pn. Noridah, bukan saya. :D Saya berminat dengan kerja kreatif, tak kisah sama ada handmade ataupon yang gunakan software di komputer. Ada masa saya menjahit, di masa lain pula saya buat design untuk blog/website. Saya juga mempunyai blog sendiri di: http://beba-anas.com.

Share This Post On

3 Comments

  1. gud lak mak bebah…advance betul mak beba sampai dah bole ade website…huhuhuh…pakcik mael nak buat website ape plak??

    Post a Reply
    • tima kasih la cik peah..ape lagi..nak kawen tahun depan tu tempah la ngan mak aku…seumur hidup ni sekali jek kawen..so ape salahnya invest sket kat hantaran tu bagi cantek2 n gempak sket..:D

      Post a Reply
  2. Dear Miss ????

    saya nk mintak pertolongan tentang gubahan bakul untuk majlis pertunangan saya pada hari raya ini…….color hijau………pls

    Post a Reply

Leave a Reply

%d bloggers like this: