Hantaran Pertunangan untuk Mai (sebelah lelaki)

Gambar2 koleksi ini adalah untuk Hantaran Pertunangan bagi pihak lelaki kepada pihak perempuan warna pilihan ialah gabungan warna pink dan silver.

Sila klik gambar untuk lihat dengan lebih jelas..

Jikalau berminat untuk menempah gubahan hantaran boleh la berhubung dengan Puan Noridah di 013-3693240. Untuk melihat barang yang kami ada atau nak lihat sendiri macam mana kombinasi warna dan sebagainya boleh la buat appointment ye..

Author: Beba

Saya merupakan seorang Mak anak dua yang sekali-sekali menulis di blog Hantaran Kahwin ni. Yang pakar tentang Gubahan Hantaran adalah Mak saya, Pn. Noridah, bukan saya. :D Saya berminat dengan kerja kreatif, tak kisah sama ada handmade ataupon yang gunakan software di komputer. Ada masa saya menjahit, di masa lain pula saya buat design untuk blog/website. Saya juga mempunyai blog sendiri di: http://beba-anas.com.

Share This Post On

6 Comments

    • salam zaza,

      terima kasih..hehe..ni semua hasil gubahan mak saya.. 😀

      Post a Reply
  1. Salam,,

    Saya suka kesemua nya.. Tapi kalau warna Maroon , Silver and white matching tak? Sebab Alas yang saya beli berwarna Silver.

    Post a Reply
  2. ……cape yang wat hantaran nie cantik sangat2 suka tengok………

    Post a Reply
    • salam eiqalove,

      thanks 😀 semua hantaran ni mak saya yang buat..kalau berminat untuk tempah boleh email or call dier..semua details ada saya letak di sidebar..

      Post a Reply

Leave a Reply

%d bloggers like this: