Gubahah Hantaran in Pink..

Gubahan ini dibuat untuk Man (sepupu saya) sebagai hantaran perkahwinan kepada pihak perempuan..warna pink menjadi pilihan.

Sila klik gambar untuk lihat dengan lebih jelas..

Jikalau berminat untuk menempah gubahan hantaran boleh la berhubung dengan Puan Noridah di 013-3693240. Untuk melihat barang yang kami ada atau nak lihat sendiri macam mana kombinasi warna dan sebagainya boleh la buat appointment ye..

Author: Beba

Saya merupakan seorang Mak anak dua yang sekali-sekali menulis di blog Hantaran Kahwin ni. Yang pakar tentang Gubahan Hantaran adalah Mak saya, Pn. Noridah, bukan saya. :D

Saya berminat dengan kerja kreatif, tak kisah sama ada handmade ataupon yang gunakan software di komputer. Ada masa saya menjahit, di masa lain pula saya buat design untuk blog/website. Saya juga mempunyai blog sendiri di: http://beba-anas.com.

Share This Post On

8 Comments

  1. cntik n menaruk i like pink too

    Post a Reply
    • yup..saya pon suka pink..i even wear pink at my wedding. 😀

      Post a Reply
  2. ada x contoh hantarnran yg gabungan warna pink n hijau mcm pucuk pisang tu..tp soft ckit la.pink light k

    Post a Reply
    • hi hani..

      buat masa ni masih belum ada sesiapa pon yang membuat request untuk gubahan warna macam tu. Kami hanya membuat gubahan jika ada tempahan. Kalau cik Hani berminat kami boleh buatkan untuk cik. Kami juga boleh buat seperti mana yang cik mahukan. Hanya berikan contoh gubahan yang cik Hani suka dan kami akan buatkan seperti itu. Cik Hani boleh email atau pon call kami. Semua maklumat ada di Side bar hantarankahwin.com

      Post a Reply
  3. hai..saya tinggal di Bandar Tun Razak,Cheras.Ada x contoh hantaran merah + hitam..
    berapakah harga untuk 1 dulang..?terima kasih..

    Post a Reply
    • Salam Red,

      Belum ada lagi la contoh untuk warna gubahan hantaran merah dan hitam ni..
      Kalau Red nak cuba berbincang dengan Puan Noridah. Segala details untuk hubungi boleh didapati di sidebar sebelah kanan laman web ni.

      Kalau ambil pakej yang kami sediakan satu dulang harganya dalam RM 40.

      Post a Reply
  4. Cantik la semua hantaran yang ada tu ……

    Post a Reply
    • terima kasih ziah.. 😀
      kalau ada yang nak tempah hantaran kahwin boleh la bagitau pasal website hantarankahwin.com ni ye.. 😀

      Post a Reply

Leave a Reply

%d bloggers like this: